Anstændig ledelse

At være leder er på mange måder spændende, udviklende og berigende. Men lederrollen er også ensom, finurlig og fuld af kompleksiteter og paradokser.

At praktisere Anstændig Ledelse handler om andet og meget mere end din erfaring og dit CV. Det handler i allerhøjeste grad om at være nysgerrig på dig selv og dine medmennesker og om at opøve menneskelige kompetencer som f. eks empati, respekt, menneskeforståelse, nærvær og mentaliseringsevne, som gør at du får følgeskab og succes i dit lederskab.

Det er de færreste som er født med et naturtalent indenfor ledelse. Det skal læres og trænes og du vælger selv om du ønsker et individuelt og personligt 1:1 session eller om du ønsker at være en del af et lederudviklingsforløb med en mindre gruppe på max. 6 ledere 4-6 gange årligt.

Lederudviklingsforløbet berører typisk emner som f. eks magt, kriser, etik, værdier, stress, anerkendelse, forråelse og andre begreber som har betydning for hvordan vi praktiserer Anstændig Ledelse. I gruppen, som er omfattet af tavshedspligt, er der også mulighed for at få sparring og konkrete værktøjer til en evt. konkret udfordring i dit lederskab eller at bringe et tema op som du ønsker at folde ud til refleksion og diskussion. Mulighederne er mange, – det er jer som bringer de emner ind som giver værdi for jer.

Vil du vide mere om 1:1 sessionerne eller om lederudviklingsgruppen så kontakt mig.

mind_mette